Volgers

donderdag 26 februari 2015

o denneboom

hoi iedereen,

Vandaag gaat er een nieuwe challenge online bij 52WTC. Bep heeft het thema gekozen en dat is gebruik zoveel mogelijk bomen op je kaart. Bij mij staan er bomen op het designpapier, digi en eentje extra als mal. Het prijsje dat je kan winnen is een leuke stans van Leanne creatief.Graag wil ik ook mijn nieuwe volger Margo welkom heten. Voor de rest is het hier stilletje. Er komen een paar drukke weekends aan. Dit weekend hebben de kids turnfeest. en volgende weekend heb ik hobbytentoonstelling. Waar ik 2 dagen ga demonstreren hoe ik die mooie kaartjes allemaal maak. En ik ben ondertussen weer fulltime aan het werk, zodat er eventjes niet veel tijd meer overblijft.
cardstock van boekenvoordeel
designpapier van Passion scrapbooking
digi van bugaboo
ijsster van Joy crafts
kerstboom van memory box
Dit kaartje doet mee bij
52weekstochristmas  als voorbeeld kaart Bep heeft het thema gekozen
sketchsaturday  volgens schets tot 28 feb
Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt.
grtjs Lisbeth

1 opmerking:

Cathy P. zei

Your pops of orange on the card a lovely, Lisbeth! I love the die cut tree. Thanks for playing along with us at Sketch Saturday this week. Cathy DT