Volgers

zondag 5 juli 2015

uitslag candy

Hoi iedereen,

Vandaag maak ik de uitslag van de candy bekend. Gisteren hadden we onze knutseldag. De opkomst viel wat tegen en 's avonds de opkomst voor de sweet sixteen ook. hier komen eerst de foto's van de kaartjes. en ook een foto van de taart die ze gekregen heeft, nog ingepakt. Ook moet ik nog eventjes mee geven dat de kids allebei een A- attest hebben. Hanne gaat naar het 5de middelbaar en Koen naar 4 de Middelbaar.


Na lang discussiƫren zijn we er uit. Het is een lief , snoezig paars kaartje met een lange tekst op de binnenkant. En de winnaar van de candy is ........... Rosina.............Proficiat. Morgen gaat je pakje op de post.
Super dat je een berichtje achterlaat!
Ik lees ze met veel plezier. 
Thank you for leaving me a note.
I read them with a lot of pleasure.
Creatieve Groetjes 
Lisbeth

7 opmerkingen:

GerJanne zei

Gefeliciteerd Rosina. Veel plezier met je Candy!

Marfien zei

Jammer voor Hanne het zag er allemaal zo goed uit. Ik ben je maar gaan volgen want anders mis ik straks nog de foto van de luchtballon. Nog bedankt voor de fijne dag.

Claudia Rogier zei

Leuke kaartjes allemaal. Proficiat Rosina.

Grtjs
Claudia

Claudia Rogier zei

Leuke kaartjes allemaal. Proficiat Rosina.

Grtjs
Claudia

Claudia Rogier zei

Leuke kaartjes allemaal. Proficiat Rosina.

Grtjs
Claudia

Rosina zei

Wooooow geweldig!!!!! dat is heel leuk om te lezen dat ik je candy heb gewonnen en dat je mijn kaartje voor Hanne ook mooi vond natuurlijk...Ik heb het met heel veel plezier gemaakt...en wat fijn dat je kids allebei een A-attest hebben gehaald...gefeliciteerd ermee...dat is genieten voor hun... maar zeker ook voor jullie...altijd spannend....
Wel jammer dat jullie knutseldag tegengevallen is....ik kon echt niet komen en het warme weer was ook zeker een spelbreker...
Heel erg BEDANKT Lisbeth...

groetjes Rosina

ANJA 3D zei

Gefeliciteerd Rosina. Prachtige kaarten heeft je dochter gehad. En de tart ziet er ook super uit.
Groetjes, Anja